STRUJNI KRUG KAO MODNI DODATAK

DOGAĐANJE

mjesto održavanja: Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb, KINO DVORANA
datum početka/završetka: 11.01.2018. / 11.01.2018.
vrijeme održavanja: 14 sati
organizator: Tehnički muzej Nikola Tesla
voditelj: Irena Krčelić

Voliš čudnovate modne dodatke? Dođi u Tehnički muzej na radionicu i okušaj se u izradi jednostavnih, a efektnih ukrasa što blinkaju ili pište

SVA MJESTA NA RADIONICI SU POPUNJENA

Voliš čudnovate modne dodatke? Dođi u Tehnički muzej na radionicu i okušaj se u izradi jednostavnih, a efektnih ukrasa što blinkaju ili pište.

U četvrtak, 11. siječnja 2018., u 14 sati, dođi u Tehnički muzej, Savska cesta 18 u Zagrebu i sudjeluj u jednosatnoj radionici šašavih modnih ukrasa. Radionica može primiti do deset sudionika, preporučeni uzrast je 14 godina pa se svakako predbilježi na e-mail kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr ili nazovi na broj 01/4881-643.

Ulaz je slobodan! Sav materijal je osiguran, no slobodno ponesi neku staru majicu, torbicu spremnu za otpis ili ukrase koji ti neće biti žao demontirati.

Što te očekuje? Očekuje te opuštena atmosfera i kreativna igra sa strujnim krugovima kao jednostavnim modnim dodacima. Nije ti potrebno nikakvo predznanje, nema veze ako jedva znaš zašiti gumb, tehnički ti nikad nije išao od ruke, a satove fizike zbilja ne možeš uvrstiti na listu omiljenih. Radoznalost i želja da isprobaš nešto novo je sve što se traži.

Koristit ćemo nezahtjevne kompomente: LED diode, gumbić baterije, provodljiv konac, provodljivu boju i slične zezalice, pa eksperimentirajući s njima otkriti što sve provodi ili ne provodi struju te na koje sve načine možemo spojiti LED diode s odjevnim predmetom, a da svijetle ili blinkaju.

Tko će voditi radionicu?

Radionicu je osmislila i vodi Irena Krčelić, samostalna umjetnica; dramaturginja i scenaristica.

povratak